Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.5
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    9.7
  • Cena / Jakość
    9.8

Pozostałe oceny

9.8
Anna , 30-07-2019

Gorąco polecam dla wszystkich rodzin z dziećmi. Domki duże, czyste, przestrzeń wokół domków, plac zabaw dla dzieci, ogrodzony teren to ogromny plus. W ośrodku panuje cisza i spokój. Właściciele bardzo mili i pomocni.

10.0
Robert Błaszczyk, 16-08-2019

Jak Fajne wczasy to tylko w domkach letniskowych Fala w Sianożętach, niespotykana gościnność właścicielki, miła rodzinna atmosfera, pryz tym położenie, wszędzie blisko, sklepy restauaracje, bary, pamiątki i oczywiście plaża i morze:), W domkach niczego nam nie brakuje, mamy wszytsko co potrzeba, na wyposażeniu garnki, zastawa szklanki kieliszki, sztućce fotelik od karmienia IKEA, płyta indukcyjna, czajnik elektryczny, mikrofalówka, lodówka, w jadalni mieści się stół plus cztery krzesła oraz wersalka, na której można się spokojnie wyspać, telewizor oraz pojemna szafa, w sypialni łóżko piętrowe oraz małżeńskie do tego szafka nocna i lampka, w łazience suszarka do włosów, duża kabina prysznicowa z hydromasażem i brodzikiem, spokojnie można bąki wykąpać, do tego wszystko jeszcze pachnące nowością, domki są z 2018 roku, na tarasie mamy kolejny stół plus 2 fotele i ławka, na terenie mamy plac zabaw i grilla na 2 domki, mamy ich w sumie 4. Naprawdę szczerze polecamy to miejsce, na potwierdzenie byliśmy już w ciągu 2 lat 6 raz w tym miejscu, oprócz nowych domków są jeszcze super wyposażone pokoje do wynajęcia oraz domki starszego typu, po prostu pozostaje nam tylko odpoczywać a o to chodzi w wakacjach:)

10.0
Anna, 05-09-2019

Domki godne polecenia.Przestronne, dobrze wyposazone a co najwazniejsze bardzo czyste.Dobra lokalizacja.Blisko do morza.Teren ogrodzony, plac zabaw, cisza i spokoj.Przemili wlasciciele, ktorym bardzo dziekujemy za mily pobyt.

9.6
Karolina S., 30-06-2020

Polecam! Naprawdę super czysto i komfortowo.

9.2
Wojtek Kuzior, 15-08-2020

Domki bardzo ładne i czyste, dobrze wyposażone, cisza i spokój. Teren ogrodzony plac zabaw, trampolina, miejsce na grila. W mojej ocenie zabawki na placu zabaw są już zniszczone i można pomyśleć o wymianie. Dużym minusem domków jest prawdopodobnie brak izolacji, ponieważ w dzień w domkach było bardzo gorąco i duszno (ponad 32stopnie) a w nocy musieliśmy dogrzewac domek grzejnikiem elektrycznym (grzejnik na wyposażeniu domkow) ...Na urlopie byliśmy z małymi dziećmi więc trochę mało komfortowo. W mojej ocenie przy cenie 340zl za dobę naliczanie dodatkowej opłaty za prąd jest drobna przesada. (za 6 nocy zapłaciliśmy ponad 60zł czyli zużycie 60kw!) Właścicielkę widzieliśmy dwa razy w dniu przyjazdu przy przekazaniu domku i spisaniu stanu licznika za prąd oraz w dniu wyjazdu przy przekazaniu kluczy z domku i rozliczeniu się za zużyte KW! Że względu na panujące temperatury w domku a raczej ich bardzo duże różnice (dzień 32/ noc 15) więcej nie odwiedzimy tego miejsca.

10.0
Teresa, 01-09-2020

Przyjemne domki:) Jest grill, są leżaki, niedaleko do plaży, w spokojnej okolicy, można fajnie wypocząć. Właściciele bardzo mili i pomocni

Pogoda

Pogoda Sianożęty na dziś: 14-05-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 9 13 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 9 12 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 11 16 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 11 16 °C